Thursday, November 04, 2004

Jos menee hyvin, on unohtanut jotain

Tänään en edes yritä päästä kauppaan. Syön suosiolla näkkileipää ja juon janooni vettä. Maitoa on mutta sitä ei voi juoda koska se on varattu kahville. Enkä yritäkkään varata pyykkivuoroa.
Suunnittelimme veljeni kanssa ruokamaratonia viikonlopulle. Ruokamaratonissa tehdään kumpikin ensin omilla tahoillamme ruokaa, paljon ruokaa, kokoonnumme luokseni ja jaamme saaliin. Tarkoitus on tehdä viikoksi ruokaa ja jaotella ne annosrasioihin. Samaan syssyyn voisin siivota. Sillä kuittaan varmasti viimepäivien porsastelun.

Perjantaina on töissä strategiapäivät. Koko yritys kokoontuu johonkin hotelliin kehä kolmosen ulkopuolelle, katsoo satoja PowerPoint kalvoja ja ryyppää koko viikonlopun. Asuntovelkaisena pidän moista turhan suurena riskinä. Jokaisella ihmisellä tulee joskus, ehkä kerran kymmenessä vuodessa, "paha" känni. Takuuvarmaa on, että se "paha" känni tulee juuri silloin kun pomo on paikalla. Minulle väitettiin että perjantai päivän PowerPoint osuus on pakollinen. Minä väitän olevani kipeä.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home