Wednesday, October 20, 2004

Täydellä teholla

Aamulla uskollinen suodatinpussini tuli tiensä päähän. Se repesi. Töissä päivä kului never-ending palaverissa. Kymmenestä neljään puolen tunnin ruokatauolla.
Piirsin kaksi hyvin onnistunutta supermies merkkiä, sen missä on S-kirjain kolmion sisällä. Ja Aku Ankan. Yleensä piirrän kolmiulotteisia neliöitä mutta ei niitäkään kuutta tuntia jaksa. Supermies merkit liimasin taululle ja kehystin ne värittämällä reunat mustaksi. Koko päivän muistiinpanot olivat:

Riskien hallinta, 20.10.2004
- 12 syömään
- Lopetetaan neljältä

Sekä iso kasa aku ankkoja ja ruudukkopelejä. Ruudukkopelissä tehdään ruutupaperille 10x10 ruudukko jossa on tarkoitus laittaa numerot 1-100 tietyillä säännöillä ruudukkoon ja saada jokainen numero paikalleen. En ole ikinä saanut.

Veli soitti tänään kun olin bussissa. Vastasin puhelimeen kehuskelemalla uutta 28 tuuman laajakuva-tv:tä ja sen halpaa hintaa. Veli vastasi ostaneen prikulleen samanlaisen, kaksikymmentä euroa halvemmalla. Samana päivänä. Puolustauduin faktalla että minä omistan United merkkisen ja hän Thompson:in. Ei oltu kumpikaan kuultu kummastakaan joten hävisin. Kahella kympillä.

Perjantaina on kohdattava vihollinen, ottaa härkää sarvista ja pyykätä. Varasin itse vuoron.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home