Thursday, October 21, 2004

Kestävyys koetuksella

Muutaman tunnin intensiivisen naputtelun jälkeen mentiin taksilla hotelliin. Kyseessä oli kick-out ja kick-off tilaisuus. Yksi projekti loppu ja toinen alkoi. Pitkäveteisiä PowerPoint-kalvoja koko päivä joka vielä kruunattiin workshopilla. Pidin tukkimiehen kirjanpitoa siitä montako kalvoa päivän aikana klikataan. Löin Panun kanssa vetoa montako tulee ja itse veikkasin 30, Panu 45. Kalvoja oli 58. Aloitus kalvot titteleineen sekä viimenen "Thank you" - kalvo laskettiin tietysti mukaan. Aloituskalvo logoineen ja ThankYou-kalvo on kaikilla, aina. Nuolianimaatioita ja ranskalaisia viivoja. Motto ja visio.

Aloitimme lounaalla. Seisova pöytä, grillattua lihaa ja sienikastiketta sekä uunissa grillattuja perunanlohkoja jossa petollisen rapeat kuoret. Kahvia ja Geisha-karkkeja. Sitten alkoi PowerPoint maraton. Maraton käsittää tuon kaikki 58 kalvoa joiden seassa vilahteli tärkeitä informaatiopaketteja:
- "We are counting on you"
- "You can make this happen"
- "Customer is happy again"

Onneksi oli kahvitaukoja ja pullaa. Pullassa oli keskellä omenan siivu. Mahtava pulla.
Tupakkahuone hotellissa oli upea. Antiikkikalusteet ja taulut seinillä. Näkymä kadulle.

Koko virallinen osuus kruunattiin workshopilla jossa mietittiin mitä voisin itse tehdä paremmin uudessa projektissa edelliseen projektiin verraten. Kerroin mitä jätin viime projektissa tekemättä ja haukuin itseni. Lupasin skarpata. Onneksi vastaukset annettiin anonyymisti.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home